Escaperooms

Onze escaperooms zijn uniek-belevingen, stuk voor stuk ontworpen en bedacht om ervoor te zorgen dat u zich mee kan laten slepen in het moment en de ervaringen die u in onze escaperooms nog te wachten staat.

Voor beginnende en ervaren spelers een uitdaging, geen escaperoom is hetzelfde dus van ervaring hoef je het bij ons niet te hebben. Vaak is enkel de juiste oplossing het gene wat je veder brengt (of puur geluk).


Lady Anne`s Secret

anno 2016
2/7 pers
12+ advies leeftijd
60 min

MISSION:RAT_RAVE

anno 2018
3/5 pers
16+ advies leeftijd
60 min


MISSION : RAT_RAVE

  • muziek, en show effecten
  • anno dec 2018
  • 2/5 pers.
  • 16+ advies leeftijd
  • 60 min

Let the music play with you!

Jij en je squad hebben je opgegeven voor deze bijzondere missie! Het doel: het bemachtigen van de nieuwste track van DJ en producer R.A.T. voor dat deze gereleased wordt. De opdracht gever: mYp6nyloveR4t01 wil liever anoniem blijven dus veel informatie hebben jullie niet! Maar er is betaald dus we gaan wel even kijken…

Zijn studio is gelokaliseerd in een oude werkruimte van een keukenboer, waar volgens een hoax de enige toegangsweg naar de studio, een oude goederenlift is. Aan jullie de taak om hier stipt aanwezig te zijn. Zodat iemand van kantoor jullie kan inlichten over deze wel heel bijzonder missie.


Lady Anne`s Secret

  • muziek en licht effecten
  • anno juni 2016
  • 2/7 pers.
  • 12+ advies leeftijd
  • 60 min

Kom jij achter de geheimen van Anne?

Een oud vervallen theater wacht op jou om zijn geheimen te onthullen. Wat er ooit in dit bijna nostalgische theater heeft afgespeeld is nu nog een raadsel. Dat er iets aan dan hand was dat is zeker. maar het is aan jou de taak om er achter te komen wat dat is!

Volgens verschillende lokale bewoners heeft een jonge dame zich honderd dagen opgesloten in het theater voor een première opening. Zo spijtig dat dit theater nooit zijn deuren heeft geopend.

Kom jij er achter wat hier binnen zich heeft afgespeeld?


Boek nu

PersonenPrijs p.p.Totaal
228€56,-
325€75,-
423€92,-
520€100,-
618€108,-
716€112,-

Betalen doe je bij ons op locatie, dit kan via pin of contant.
Wilt u een btw factuur? Dan kunt u dit aangeven aan uw host.

-Het spelen de escaperooms van Story Games is geheel op eigen risico.

-Kluisjes zijn gratis beschikbaar om de waardevolle spullen in op te bergen.

-Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 48 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening.

-Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail.

-Het is niet toegestaan de escaperooms van Story Games onder invloed van drank of drugs te spelen.

-Het is niet toegestaan dingen te forceren of kapot te maken. Gemaakte kosten van eventuele schade kunnen verhaald worden op de groep.

-Zorg dat op het afgesproken tijdstip aanwezig bent, indien je te laat bent kan dit resulteren in een kortere speeltijd.

-De reservering dient gemaakt te worden met geldige Naam,E-mail en telefoon, anders zijn wij genoodzaakt deze reservering te annuleren.