rat rave dj story games beste escape room alkmaar
  • `(2),3/5 pers
  • 16+ advies leeftijd
  • Music , Dance , DJ
  • 30% escape percentage
  • Engels of Nederlands
  • niet rolstoel toegankelijk
  • geen combinatie sloten
  • actie,thriller en misdaad
  • geopend in dec 2018
  • te spelen tot voorjaar 2020

Het verhaal:

Jij en je squad hebben je opgegeven voor een wel heel bijzondere missie! Het doel: Het bemachtigen van de nieuwste track van dance music DJ en producer R.A.T. De opdracht klinkt simpel, maar net zo als elke party kan aflopen kan ook deze voor een flinke kater zorgen.

Escape room Alkmaar MISSION:RATRAVE Story Games Alkmaar Koelmalaan
Lift Escape room Alkmaar MISSION:RATRAVE Story Games Alkmaar Koelmalaan

Het probleem is dat zijn (geheime) party studio gelokaliseerd is onder een oud pand in Alkmaar en dat de enigste weg naar binnen een oude goederen lift is…

Lukt het  jou en je squad een weg naar binnen en buiten te vinden voor dat jullie worden opgemerkt, of heeft DJ R.A.T. deze overval al voorspeld, en wordt deze zeer uitgedachte missie één van je langste afters.

MISSION:RAT_RAVE  is een escape room voor de mensen die houden van uitdaging, spanning, nieuwe technologieën en veel humor. In deze Escape room met vele verborgen ruimtes val je op de een na de andere verrassing.

Story Games heeft met MISSION:RAT_RAVE een beleving gecreëerd die je alleen in de hedendaagse video games ziet. Bekijk onze reviews op de volgende sites:

2 personen in MISSION:RAT_RAVE: Wij adviseren om deze escaperoom met 3 of meer spelers te spelen om de kans van slagen. Daarom ook dat we 2 personen niet aanraden (omdat dit nooit succesvol is gebleken)

Wanneer u en uw medespeler er toch in slagen met z`n 2 te volbrengen binnen 60 min dan zullen we jullie op gepaste wijze belonen…

U bent gewaarschuwd


Boek nu

PersonenPrijs p.p.Totaal
228€56,-
325€75,-
423€92,-
520€100,-

Betalen doe je bij ons op locatie, dit kan via pin of contant.

Wilt u een btw factuur? Dan kunt u dit aangeven aan uw host.

-Het spelen de escaperooms van Story Games is geheel op eigen risico.

-Kluisjes zijn gratis beschikbaar om de waardevolle spullen in op te bergen.

-Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 48 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening.

-Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail.

-Het is niet toegestaan de escaperooms van Story Games onder invloed van drank of drugs te spelen.

-Het is niet toegestaan dingen te forceren of kapot te maken. Gemaakte kosten van eventuele schade kunnen verhaald worden op de groep.

-Zorg dat op het afgesproken tijdstip aanwezig bent, indien je te laat bent kan dit resulteren in een kortere speeltijd.

-De reservering dient gemaakt te worden met geldige Naam, E-mail en telefoonnummer, anders zijn wij genoodzaakt deze reservering te annuleren.